

AUTOR
Dietetyk Paweł
mgr inż. Paweł Horowski – absolwent technologii żywności i żywienia człowieka oraz studiów podyplomowych z zarządzania jakością i bezpieczeństwem w przemyśle spożywczym. Doświadczony technolog żywności – praca w firmach produkujących żywność. Ukończone studia magisterskie z zakresu dietetyki oraz odbyte liczne staże i praktyki (m. in. w szpitalu Kopernika w Krakowie, poradni dietetycznej Dietetyk 24 oraz w Domu Pomocy Społecznej w Nowy Sączu). Posiadane certyfikaty z auditora wewnętrznego systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, standardów BRC i IFS oraz Insulinooporności w gabinecie dietetyka.
Zajmuje się układaniem jadłospisów redukcyjnych, dla osób uprawiających sporty siłowe i wytrzymałościowe oraz w oparciu o określone jednostki chorobowe. W jadłospisie znajdują się gotowe przepisy i listy zakupów.
43 wpisy Możesz również polubić
Święta już tuż tuż.???
W tym okresie sprawmy, aby na naszych stołach zagościły pyszne, pożywne, a przede wszystkich zdrowe potrawy.???
Co używać, a czego unikać?
Zapraszam do posłuchania ? urywku mojej audycji w RFM MAXXX.?️
W związku z rozpoczętą współpracą z Kelles – Centrum Medyczne, zapraszam serdecznie już od lutego, do przychodni przy ul. Kochanowskiego 2!